Hem » Produkter » Montagefästen » Brodit telefonhållare » Passiv hållare med kulled - Universal - Justerbar

Passiv hållare med kulled - Universal - Justerbar

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj till kula för RAM Mount montering
Rensa val
Artnr: 237
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnamn: Passiv hållare med kulled - Universal - Justerbar
245 kr

Beskrivning

Justerbar hållare. Passar enheter med och utan skal/skin som har följande mått: Bredd: 62-77 mm, Tjocklek: 9-13 mm.

Med din mobiltelefon i en passiv hållare har du den alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt!

Den justerbara hållaren passar telefoner med och utan skal/skin som har följande mått. Bredd: 62-77 mm, Tjocklek: 9-13 mm. Justerbara hållare finns i olika storlekar. Mät din telefon och jämför med hållarens specifikationer för att säkerställa att du valt rätt produkt (om du använder skal: mät enheten med skalet på plats).

Innan du använder hållaren ställer du in hållarens bredd så att den passar just din mobil, sedan håller den stadigt din telefon i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning. Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Du kan ansluta exempelvis en portabel handsfree eller laddkabel till telefonen när den sitter på plats i hållaren.

Hållaren är tillverkad av svart ABS-plast. Du sätter snabbt och lätt i din telefon i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen. Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Hållaren finns i 2 olika varaianter, med eller utan kula. Beställer man med kula så medförljer art nr: 107 inkl montageskruvar så hållaren passar in i resterande sortment av B-storlekens kulled från RAM Mount. Beställer man utan kula kommer hållaren levereas som på bilden.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 237
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

Auqt4e
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder