Andreas Karlsson 

Med sin Liebherr 916 Compact syns han till både på byggarbetsplatserna och sociala medier. Andreas kör för företaget Rimbo Åkeri AB och kör på byggen norr om Stockholm. Utsidan på maskinen är utrustad med egen byggda bågar och sidorör med positionsljus. Insidan hittar vi en hel del produkter från XACC! Skolåda, Hörselskyddshållare, Hjälmhållare, Flaskhållare och Solskydd från RAM Mounts.

 

 


Linus Josefsson

Med sin Bettyblue gör han jobben kring Göteborg till ett rent nöje, maskinen är en Volvo EWR170E som har utrustats till max. Linus kör på familjeföretaget Ljungskile Entreprenad som kort och gott kallas LEAB. Utöver den metallicblåa lacken har maskinen utrustats med ett antal dioder, MittX-bågar, aluminiumskärmar och hytten har knappstoppad inredning med stjärnhimmel. Inte dåligt för en grävmaskin.

 

 


Joakim Persson

Med ett brinnande intresse för maskiner och lastbilar ägnar sig Joakim mycket utav sin fritid för att utrusta och anpassa dessa. Med ett öga för detaljer har han vunnit många priser genom åren. Joakim jobbar på VA-gruppen i Trelleborg där han sköter en terminal åt Ågab syd med sin Volvo L90H. Från XACC har han följande: Brodit telefonhållare till iPhone, Brodit telefonhållare till Samsung, Hörselskydds hållarem, Skolåda liten och Gardin anpassad till Volvo lastmaskiner

 

Stefan Löfvenborg

Alla som är maskinintresserade i Göteborgstrakten har nog lagt märket till Löfvenborgs Entreprenads svarta maskiner som ofta håller till på järnvägsjobb i och runt Göteborg. Han har ett stort teknikintresse och har utrustat sina maskiner till max. Att allt är lackat svart på maskinerna gör att dom blir riktigt eleganta. Stefan driver eget bolag Löfvenborgs Entreprenad AB och utrustningen från XACC är bland annat Flaskhållare, Hörselskyddshållare, Mugghållare och Monteringsrör till Huddig.

 

Pontus Eriksson

Tidigare maskinist med ett brinnande intresse för maskiner och ett ständigt fokus på utveckling. Pontus har fjorton år i branschen och har jobbat med flera uppseendeväckande maskiner genom åren och jobbar idag som arbetsledare.