Om oss

XACC är ett företag som tar dina idéer och gör dom till verklighet. Företaget blandar kompetenser inom produktutveckling, industridesign och erfarenheter inom entreprenadmaskiner.

XACC startades 2010 av Kristoffer Palander (fd Larsson) och Rune Larsson. Kristoffer har en bakgrund som konstrukör och kunskaper inom industridesign medans Rune är grävmaskinist till yrket och har lång erfarenhet av entreprenadmaskiner. Tillsammans bildar de kärnan i XACC där all utveckling och marknadsaktiviteter sköts. Knutet till XACC finns spetskompetenser inom industridesign, produktion, immaterialrätt och marknad.

Har du en egen produkt till entreprenadmaskiner som du har liggandes hemma eller använder till din maskin, har du tänkt på att få ut den på marknaden men har varken tid eller resurser till det?

XACC har lösningen, vi utvecklar produkten tillsammans med dig! Vi anpassar produkten för tillverkning, ger den en kundanpassad design, tar in prisofferter, marknadsför och säljer produkten åt dig. Dessutom får du som uppfinnare en royalty på 10 % av täckningsbidraget på varje såld produkt!

Vad är då första steget för att din produkt skall visas på xacc.se? Kontakta oss på XACC för att boka in ett första samtal eller möte. Ett samtal kan ändra mycket.

XACC drivs av företaget XACC Products AB

Faktureringsadress:
XACC Products AB
Lerduvevägen 12
43651 Hovås

Leveransadress:
XACC Products AB
Skalldalsvägen 18
43652 Hovås

Organisationsnummer: 556897-1559

Företaget innehar F-Skattsedel och är momsregisterat