Hem » Produkter » Montagefästen » Brodit telefonhållare » Passiv hållare med kulled - Apple iPhone - Justerbar

Passiv hållare med kulled - Apple iPhone - Justerbar

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj till kula för RAM Mount montering
Rensa val
Artnr: 1723
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnamn: Passiv hållare med kulled - Apple iPhone - Justerbar
239,00

Beskrivning

Justerbar hållare. Passar enheter med skal/skin som har följande mått: Bredd: 70-83 mm, Tjocklek: 6-10 mm.

Med din iPhone i en passiv hållare har du den alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning. Du kan ansluta en Apple Lightning kabel och ett headset till iPhonen när den sitter på plats i hållaren.

För att hitta rätt hållare till ditt skal/skin: mät skalet och jämför med dimensionerna för varje hållare. För att använda hållaren ställer du först in bredden så den passar till ditt skal, sedan kan du enkelt placera din iPhone i hållaren.

Den justerbara hållaren passar skal med "standardstorlek" (inte ruggad eller slimmad storlek). Passar enheter med skal som har måtten: bredd: 70-83 mm, tjockleck 6-10 mm. (Kan även passa för skal som är tjockare än 10 mm, beroende på form/design av skalets kanter).

Hållaren är tillverkad av svart ABS-plast. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen. Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Bredd: 73 mm
Höjd: 79 mm
Djup: 55 mm
Volym: 317 cm³
Vikt: 86 g

Passar till:

Apple iPhone 12
Apple iPhone 12 Pro

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 1723
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

TwKx
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder