Hem » Produkter » Stöldskydd » MiniFinder Xtreme GPS-tracker

MiniFinder Xtreme GPS-tracker

Batteridriven. Effektiv spårning för fordon, redskap och andra tillbehör.
3599 SEK

Beskrivning

Detta är MiniFinder Xtreme
MiniFinder Xtreme är en kompakt och robust magnet-gps med förstklassig GPS-teknologi, extrem batteritid och många användningsområden. Förutom sin flexibilitet genom magnetfästet, innehåller spårsändaren flera effektiva spårnings- och larmfunktioner som du lätt anpassar efter dina behov. Detta gör det enkelt att hålla koll på din maskin! Kombinerat med MiniFinders GPS tracking system MiniFinder GO får du tillgång till en uppsjö av funktionalitet som ger din egendom ett omfattande stöldskydd.

Abonemang
Ett abonemang behövs för att produkten ska fungera och köps vid aktiveringen av produkten. Under aktiveringen kommer du att kunna välja mellan olika dataplaner. 

Pristabell

24 mån
Bindningstid
89 kr/månad

12 mån
Bindningstid
129 kr/månad

Ingen bindningstid
159 kr/månad

Rörelselarm

Multi-kontroll

Obegränsad räckvidd

Livespårning

Geofencelarm

Varning vid lågt batteri

Spårningshistorik

VIP support

Åtkomst till flera konton

 

1 års platsdataåtkomst

 

Världsomspännande täckning

 

 

Enkel och snabb installation med magnet
MiniFinder Xtreme kommer med ett integrerat magnetfäste som fäster på de flesta metalliska ytor. Detta gör möjligheterna många och du slipper installationskostnader helt och hållet. Efter att du fäst sändaren på egendomen kan du omedelbart börja spåra och positionera objektet via mobil eller webbläsare.

Positionera i realtid
Minifinders magnetförsedda spårsändare MiniFinder Xtreme ger dig realtidspositionering, och du kan enkelt lägga till användare som ska komma åt egendomens positionsdata. Perfekt om du exempelvis kör en maskin tillsammans med någon. All spårningsdata sparas i ett år och går enkelt att ta fram i efterhand. Du kan även koppla Xtreme till MiniFinder GO och MiniFinder Körjournal, och på så sätt få tillgång till elektronisk körjournal och statistikrapporter. Bor du- eller planerar du att resa utanför EU? Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Batteritid i världsklass
Som namnet antyder, är batteriet i MiniFinder Xtreme något utöver det vanliga. Fulladdad har enheten en batteritid på över 10 år standbyläge. I aktivt läge beror batteritiden på konfigurationen. Denna energisnålhet kombinerat med det smarta magnetfästet, gör att du kan placera enheten på en svårupptäckt plats utan att behöva ansluta den till en strömkälla. Resultatet blir ett extremt långvarigt och dolt stöldskydd!

Kompletterande larmfunktioner
Utöver spårning och positionering, innehåller MiniFinder Xtreme även flera smarta larm. I händelse av att någon obehörig hittar enheten och försöker demontera den, utlöser enheten automatiskt ett sabotagelarm. Detsamma gäller om enheten känner av vibrationer. Du kan också ange om enheten ska larma om den lämnar ett fördefinierat säkerhetsområde, eller överskrider en viss hastighet.

Effektivt spårningssystem med övervakning i realtid
MiniFinder GO-spårningssystem ansluts till GPS-spåraren och innehåller flera användningsmöjligheter. Med MiniFinder GO kan du enkelt följa rörelser och få positionsdata direkt till appen och webbläsaren som den är ansluten till. Genom att logga in på systemet kan du enkelt följa utvalda objekt och anpassa tjänster efter behov.

Support
MiniFinder har grym support som kan hjälpa till med det mesta, rekomenderar att kontakta supporten för att ställa in produkten så som ni har tänkt. Ring +46(0)470786833 eller gå in på deras supportsida

Specifikationer

Mått

88 mm x 62 mm x 34 mm

Vikt

290 g

Batteri

Uppladdningsbart 7800mAh

Anslutning

LTE: B1-B5, B8, B12, B13, B18-B20, B26, B28 GSM: 850/900/1800/1900Mhz

Strömkälla

3.7V, 7800mAh

Drifttemperatur

-20°C till +60°C

GPS fixtid

Aktiv 1s, Varm 35s, Kall 45s

Sensor

Accelerometer 3-axis och ljussensor

Noggrannhet (position)

0-5m utomhus

GPS chip

Qualcomm Gen 8C GNSS receiver

Batteritid

Upp till 10 år

Minne

4Mb

Vattentät

Ja. IP68 certifierad

LED

Tre ledlampor som indikerar GPS- , SYS och laddning

 

Ladda ned manualen här

Specifikationer

Artnr: 9221
Lagerstatus: 10st
 
Du kanske också är intresserad av
 • För placering på redskap och maskiner
  Art nr. 9249
  494 SEK
 • Andra produkter från samma varumärke
 • Fast installation. Spårning för fordon, redskap och andra tillbehör
  Art nr. 9222
  1599 SEK