Hem » Produkter » Stöldskydd » MiniFinder Xero GPS-tracker

MiniFinder Xero GPS-tracker

Fast installation. Spårning för fordon, redskap och andra tillbehör
1599 SEK

Beskrivning

Det här är MiniFinder Xero
MiniFinder Xero är din ultimata GPS-spårare i realtid för en effektiv fordonsflotta. Är du i transportbranschen och letar efter sätt att effektivisera din verksamhet samtidigt som du skyddar värdefull last? MiniFinder Xero är designad med dina behov i åtanke.

Abonemang
Ett abonemang behövs för att produkten ska fungera och köps vid aktiveringen av produkten. Under aktiveringen kommer du att kunna välja mellan olika dataplaner.

Pristabell

24 mån
Bindningstid
89 kr/månad

12 mån
Bindningstid
129 kr/månad

Ingen bindningstid
159 kr/månad

Obegränsad räckvidd

Spårningshistorik

VIP support

Åtkomst till flera konton

 

1 års platsdataåtkomst

 

Världsomspännande täckning

 

 

Spårning i Realtid
MiniFinder Xero är din pålitliga partner på vägen och erbjuder spårning i realtid som gör det möjligt för dig att övervaka exakt var dina maskiner eller redskap befinner sig dygnet runt. Oavsett om du har en liten fordonsflotta eller en stor logistikverksamhet kommer du alltid att ha full kontroll över dina tillgångar.

Fast installation
MiniFinder® Xero kopplas enkelt på fordonets strömförsörjning med hjälp av U-type kablar. Den kan kopplas in till stömkällor med 9-36V. 

Notis vid ruttavvikelser
Oroad över ruttavvikelser som kan leda till förseningar eller onödig bränsleförbrukning? Denna smarta spårare ger omedelbara varningar när ett fordon avviker från sin angivna rutt, vilket gör att du kan vidta omedelbara åtgärder för att rätta till situationen och bibehålla optimal effektivitet. Bor du- eller planerar du att resa utanför EU? Läs mer om våra tilläggstjänster här.

Utmärkt för släpspårning
MiniFinder Xero är inte bara idealisk för att spåra dina fordon, utan den fungerar också utmärkt för släpspårning. Med sin realtids-GPS-spårning och möjligheten att övervaka avvikelser från rutten kan du ha full kontroll över både dina lastbilar och de värdefulla laster de transporterar. Oavsett om du har en blandad flotta av fordon och trailers eller om du enbart behöver spåra dina trailers, kommer MiniFinder Xero att leverera de verktyg du behöver för en smidigare och säkrare hantering av din verksamhet.

Allt-i-ett Datainsamling
Förenkla din datahantering med MiniFinder Xero. Tillsammans med spårningssystemet MiniFinder GO samlas en mängd värdefull information, inklusive plats historik, hastighet och miljöförhållanden, allt inom ett enda integrerat system. Säg adjö till flera datakällor och hej till en smidigare fordonsflottshantering.

Support
MiniFinder har grym support som kan hjälpa till med det mesta, rekomenderar att kontakta supporten för att ställa in produkten så som ni har tänkt. Ring +46(0)470786833 eller gå in på deras supportsida

Specifikationer

Mått

70,5 mm x 67,0 mm x 25,6 mm

Vikt

79g

Vattentät

IP67

Drifttemperatur           

-20 °C to +85 °C

Strömkälla

DC 9-36V / 1.5mA

Batteri

170 mAh (3.7 V)

Bluetooth

4.0 + LE

 

Ladda ned manualen här
Ladda ned aktiveringsguide här

Specifikationer

Artnr: 9222
Lagerstatus: 10st
 
Andra produkter från samma varumärke
  • Batteridriven. Effektiv spårning för fordon, redskap och andra tillbehör.
    Art nr. 9221
    3599 SEK