Hem » Produkter » Stöldskydd » Märksats 25 föremål

Märksats 25 föremål

SSF
1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Artnr: 4848
Lagerstatus: 2st
Artikelnamn: Märksats 25 föremål
399,00

Beskrivning

Entreprenadmaskiner, verktyg och GPS-navigatorer är exempel på värdefulla, och stöldbegärliga saker. Genom att använda SSF DNA-märkning får du en avancerad stöldskyddsmärkning med både DNA-kod och mikropunkter som gör det svårt för tjuven att sälja föremålen vidare, samtidigt som dina chanser ökar att få tillbaka dem. Märkningen är enkel och smidig att använda, och näst intill omöjlig att ta bort. Den är dessutom spårbar för polis världen över

 

Märksatsen innehåller:
• 1 behållare med 3 ml MärkDNA märkningsvätska innehållande en unik DNA-kod och cirka 1000 mikropunkter med en unik sifferkod
• 20 varningsdekaler för mindre och 5 stora dekaler för större föremål
• 4 varningsdekaler för fönster och dörr
I priset av märksatsen ingår också obegränsad registreringstid utan årsavgifter.

En sats räcker till ca 20 mindre föremål och 5 större, t.ex. hemelektronik, fritids- och sportutrustning, cyklar, trädgårdsmaskiner och verktyg. I paketet med stöldskyddsmärkning ingår även 20 varningsdekaler för mindre föremål, 5 varningsdekaler för större föremål samt 4 varningsdekaler för fönster/dörr. Denna sats räcker till att märka upp 1 st entreprenadmaskin, märk då ca 15 punkter i hytten och ca 15 punkter i motorutrymmet. 

Enkel att använda
MärkDNA är enkel att applicera - Pensla märkningen på 3–4 ställen och välj ytor som är ojämna eller räfflade, och pensla i skarvar eller på ställen som är undanskymda eller svåråtkomliga.

Avskräcker tjuven
Till din stöldskyddsmärkning får du även varningsdekaler att sätta på dina fönster eller dörrar, som varnar tjuven om att det finns DNA-märkta föremål i hushållet som blir svåra att sälja vidare. Det ingår också petsäkra varningsetiketter som du kan fästa på de föremål du har märkt. De varnar tjuven om att föremålet är DNA-märkt och underlättar också för polisen genom att visa att föremålet är märkt.

I princip omöjlig att ta bort
SSF DNA-märkning är i princip omöjlig för tjuven att avlägsna helt, då minsta partikel av blandningen innehåller en fullständig DNA-kod. Märkningen ska helst appliceras på räfflade, ojämna, undanskymda och svåråtkomliga ytor. Detta för att försvåra alla försök till avlägsnande av märkningen.
Även om märkningen ser ut att ha försvunnit så räcker det med 100 molekyler av blandningen för att ta fram DNA-koden. Ingen yta är helt plan i stark förstoring och DNA-koden är fortfarande möjlig att ta fram även om UV-flourescensen saknas. Bra att notera för sig själv är vart man utfört märkningen så att detta kan läggas till i en polisanmälan.

Lätt för Polisen att hitta och avläsa
Märkningen reagerar på UV-ljus vilket gör den lätt att hitta för Polisen. SSF DNA-märkning innehåller både DNA och s.k. mikropunkter. Mikropunkterna som även dom har en unik kod kan avläsas på plats med ett handmikroskop, vilket minimerar tiden det tar att fastställa och återlämna gods till rätt ägare.

Registrering
Du registrerar själv din DNA-märkning i den internationella databasen och dina märkta ägodelar blir då spårbara för SSF och Polisen under obegränsad tid, utan årsavgifter.
Internationellt spårbar
De unika DNA- och mikropunktkoderna i din märksats ökar dina chanser att få tillbaka stulna ägodelar även om du har fallit offer för en internationell liga eller blivit av med din dator på semesterresan.

Att sälja ett DNA-märkt föremål
Vill du sälja ett föremål som är märkta med MärkDNA, kan du göra ett ägarbyte i den internationella databasen där din köpare kostnadsfritt skapar ett användarkonto som du sedan överför föremålet till. Skriv också ett kvitto där du anger att föremålet är DNA-märkt och din märksats nummer. Behåll en kopia på kvittot. Stöldskyddsmärkning har aldrig varit enklare!

Bruksanvisning

Säkerbetsdatablad

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 4848
Lagerstatus: 2st

Omdöme

Lämna ett omdöme

qHFJu
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder