Hem » Produkter » Stöldskydd » Märksats 100 föremål

Märksats 100 föremål

SSF
DNA-märkning för 4 st entrep. maskiner
1 550 kr

Beskrivning

Entreprenadmaskiner, verktyg och GPS-navigatorer är exempel på värdefulla, och stöldbegärliga saker. Genom att använda SSF DNA-märkning får du en avancerad stöldskyddsmärkning med både DNA-kod och mikropunkter som gör det svårt för tjuven att sälja föremålen vidare, samtidigt som dina chanser ökar att få tillbaka dem. Märkningen är enkel och smidig att använda, och näst intill omöjlig att ta bort. Den är dessutom spårbar för polis världen över

Märksatsen innehåller:
• 1 behållare med 35ml MärkDNA märkningsvätska innehållande en unik DNA-kod och cirka 3000 mikropunkter med en unik sifferkod
• Applikator
• Instruktioner
I priset av märksatsen ingår obegränsad registreringstid utan årsavgifter.

En sats räcker till ca 80 mindre föremål och 20 större, t.ex. hemelektronik, fritids- och sportutrustning, cyklar, trädgårdsmaskiner och verktyg. Denna sats räcker till att märka upp 4 st entreprenadmaskiner, märk då ca 15 punkter i hytten och ca 15 punkter i motorutrymmet.

Enkel att använda
MärkDNA är enkel att applicera - Pensla märkningen på 3–4 ställen och välj ytor som är ojämna eller räfflade, och pensla i skarvar eller på ställen som är undanskymda eller svåråtkomliga.

I princip omöjlig att ta bort
SSF DNA-märkning är i princip omöjlig för tjuven att avlägsna helt, då minsta partikel av blandningen innehåller en fullständig DNA-kod. Märkningen ska helst appliceras på räfflade, ojämna, undanskymda och svåråtkomliga ytor. Detta för att försvåra alla försök till avlägsnande av märkningen.
Även om märkningen ser ut att ha försvunnit så räcker det med 100 molekyler av blandningen för att ta fram DNA-koden. Ingen yta är helt plan i stark förstoring och DNA-koden är fortfarande möjlig att ta fram även om UV-flourescensen saknas. Bra att notera för sig själv är vart man utfört märkningen så att detta kan läggas till i en polisanmälan.

Lätt för Polisen att hitta och avläsa
Märkningen reagerar på UV-ljus vilket gör den lätt att hitta för Polisen. SSF DNA-märkning innehåller både DNA och s.k. mikropunkter. Mikropunkterna som även dom har en unik kod kan avläsas på plats med ett handmikroskop, vilket minimerar tiden det tar att fastställa och återlämna gods till rätt ägare.
Registrering
Du registrerar själv din DNA-märkning i den internationella databasen och dina märkta ägodelar blir då spårbara för SSF och Polisen under obegränsad tid, utan årsavgifter.
Internationellt spårbar
De unika DNA- och mikropunktkoderna i din märksats ökar dina chanser att få tillbaka stulna ägodelar även om du har fallit offer för en internationell liga eller blivit av med din dator på semesterresan.

Att sälja ett DNA-märkt föremål
Vill du sälja ett föremål som är märkta med MärkDNA, kan du göra ett ägarbyte i den internationella databasen där din köpare kostnadsfritt skapar ett användarkonto som du sedan överför föremålet till. Skriv också ett kvitto där du anger att föremålet är DNA-märkt och din märksats nummer. Behåll en kopia på kvittot. Stöldskyddsmärkning har aldrig varit enklare!

Bruksanvisning

Säkerbetsdatablad

Specifikationer

Artnr: 4849
Lagerstatus: 5st
 
Andra varor från samma fabrikat
 • Art nr. 4856
  69 kr
 • Art nr. 4855
  60 kr
 • Art nr. 4854
  89 kr
 • Art nr. 4853
  89 kr