Hem » Produkter » Montagefästen » Brodit telefonhållare » Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt - Justerbar

Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt - Justerbar

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj till kula för RAM Mount montering
Rensa val
Artnr: 263
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnamn: Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt - Justerbar
745 kr

Beskrivning

Med kulled och USB-kabel. Apple-godkänd laddkabel. Justerbar hållare. Passar enheter med skal/skin som har följande mått: Bredd: 75-89 mm, Tjocklek: 2-10 mm.

OBS! Det är viktigt att sätta i enheten RAKT NEDÅT i hållaren, och att ta den RAKT UPPÅT ut ur hållaren.

Med din iPhone i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri! Dessutom har du din iPhone alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

Hållaren är utrustad med en Apple-godkänd cigg-kabel för anslutning till bilens 12 Volt uttag. När du sätter iPhonen i hållaren ansluts den automatiskt till laddenheten. Om du har en bil med USB-anslutning kan du ta bort cigg-kontakten från hållarens kabel, du får då en USB-kabel att ansluta direkt till USB-kontakten i bilen.

Kabellängd: 123 cm.

Viktig info!
För att kunna använda USB-kabeln för överföring av ljudfiler måste din bilstereo stödja detta. Det är enkelt att ta reda på genom att koppla in din telefon till bilstereon med USB-laddkabeln du fick med telefonen. Laddning via USB fungerar oavsett.

Hållaren är tillverkad av ABS-plast och har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen.

Passar enheter med skal som har måtten: bredd: 75-89 mm, tjockleck 2-10 mm. (Kan även passa för skal som är tjockare än 10 mm, beroende på form/design av skalets kanter).

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Denna produkt stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning (förutsatt att enheten stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning).

Hållaren finns i 2 olika varaianter, med eller utan kula. Beställer man med kula så medförljer art nr: 107 inkl montageskruvar så hållaren passar in i resterande sortment av B-storlekens kulled från RAM Mount. Beställer man utan kula kommer hållaren levereas som på bilden.

Passar till:

Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone X
Apple iPhone XR
Apple iPhone Xs
Apple iPhone Xs Max

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 263
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

QPw5Ds
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • B-Storlek, 13,2 cm
  Art nr. 105
  345 kr
 • Till enheter med skal/skin: Bredd: 75-89 mm, Tjocklek: 9-13 mm
  Art nr. 224
  245 kr
 • 25 mm bred, 400 kg
  Art nr. 331
  137 kr
 • Art nr. 219
  435 kr