Hem » Produkter » Montagefästen » Brodit telefonhållare » Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt

Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj till kula för RAM Mount montering
Rensa val
Artnr: 259
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnamn: Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt
745 kr

Beskrivning

Med kulled och USB-kabel. Apple-godkänd laddkabel. Flockad.

Med din iPhone i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri! Dessutom har du din iPhone alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din iPhone hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

Hållaren är utrustad med en Apple-godkänd cigg-kabel för anslutning till bilens 12 Volt uttag. När du sätter iPhonen i hållaren ansluts den automatiskt till laddenheten. Om du har en bil med USB-anslutning kan du ta bort cigg-kontakten från hållarens kabel, du får då en USB-kabel att ansluta direkt till USB-kontakten i bilen.

Kabellängd: 123 cm.

Viktig info!
För att kunna använda USB-kabeln för överföring av ljudfiler måste din bilstereo stödja detta. Det är enkelt att ta reda på genom att koppla in din telefon till bilstereon med USB-laddkabeln du fick med telefonen. Laddning via USB fungerar oavsett.

Hållaren är tillverkad av ABS-plast och den är flockad. Det innebär att den har en mjuk yta som är extra skonsam mot din iPhone 6. Hållaren har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i iPhonen i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen.

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Denna produkt stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning (förutsatt att enheten stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning).

Hållaren finns i 2 olika varaianter, med eller utan kula. Beställer man med kula så medförljer art nr: 107 inkl montageskruvar så hållaren passar in i resterande sortment av B-storlekens kulled från RAM Mount. Beställer man utan kula kommer hållaren levereas som på bilden.

Passar till:

Apple iPhone X
Apple iPhone Xs

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 259
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

mFwm4y
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder

Kunder som köpt denna vara har även köpt

  • Art nr. 397
    595 kr