Hem » Produkter » Montagefästen » Brodit telefonhållare » Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt

Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Välj till kula för RAM Mount montering
Rensa val
Artnr: 1729
Lagerstatus: Beställningsvara
Artikelnamn: Aktiv hållare med med kulled - Apple iPhone - Cigg-kontakt
765 kr

Beskrivning

Med USB-kabel + cigg-kontakt adapter med 2 USB portar: QC 3.0A + 2.4A. Med kulled. 12/24 Volt. Passar enheter med skal/skin som har följande mått: Höjd: 137-144 mm, Bredd: 75 mm, Tjocklek: 2-11 mm.

Med din iPhone i en aktiv hållare har du alltid ett nyladdat batteri! Dessutom har du din enhet alltid inom syn- och räckhåll i bilen. Trafiksäkert, praktiskt och bekvämt! Hållaren har en snygg och diskret design som smälter väl in i bilens inredning. Din enhet hålls stadigt på plats i ett upprätt läge som ger dig maximal mobiltäckning.

Hållaren är utrustad med en Apple-godkänd cigg-kabel för anslutning till bilens 12 Volt uttag. När du sätter iPhonen i hållaren ansluts den automatiskt till laddenheten. Om du har en bil med USB-anslutning kan du ta bort cigg-kontakten från hållarens kabel, du får då en USB-kabel att ansluta direkt till USB-kontakten i bilen.

Kabellängd: 123 cm.

Viktig info!

För att kunna använda USB-kabeln för överföring av ljudfiler måste din bilstereo stödja detta. Det är enkelt att ta reda på genom att koppla in din telefon till bilstereon med USB-laddkabeln du fick med telefonen. Laddning via USB fungerar oavsett.

Hållaren är tillverkad av Acetal-plast och har perfekt passform. Du sätter snabbt och lätt i enheten i hållaren, och tar lika enkelt med dig den när du lämnar bilen.

Passar enheter med skal som har måtten: höjd: 137-144 mm, bredd: 75 mm, tjockleck 2-11 mm. (Kan även passa för skal som är tjockare än 11 mm, beroende på form/design av skalets kanter).

Hållaren är utrustad med kulled så att du smidigt kan justera vinkeln för att undvika reflektion i skärmen. Du kan vinkla hållaren 22° i åt varje håll. Monteras på ProClip Monteringsplattform.

Denna produkt stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning (förutsatt att enheten stöder Qualcomm QC 2.0 snabbladdning).

Passar till:

Apple iPhone 12 Mini
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 7
Apple iPhone 8
Apple iPhone SE 2nd Gen 2020

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 1729
Lagerstatus: Beställningsvara

Omdöme

Lämna ett omdöme

MwtKa
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

placeholder

Kunder som köpt denna vara har även köpt

 • Storlek 51x39x3,5 cm
  Art nr. 208
  170 kr
  ( 212 kr)
 • Diamant, flera färger
  från 976 kr
 • Art nr. 1735
  749 kr
 • Art nr. 316
  625 kr